Nattsudd

Jag undrar hur många i detta avlånga land som sitter uppe till halv 4 på morgonen för att se juniorhockey. Uffe gör det och det gör ju att dygnsrytmen blir en aning rubbad. Tur att man är ledig ett par dagar och kan sova ut på morgnarna men jag vågar ändå inte tala om vilken tid jag gick upp i morse. Känner mig nästan som en tonåring med snedvridna sovvanor och ska erkänna att det faktiskt känns helt okej.

Flytt!!!!!!!

Jag har köpt en ny lägenhet! Är jag knäpp eller är jag knäpp? Två år räcker tydligen för mig i en bostad och nu kan jag inte tänka på annat än min kommande flytt. I förrgår skrev jag på köpekontraktet på en 3-rummare några hundra meter härifrån. Kom just på att alla bostäder och arbetsplatser jag haft i Sala ligger inom en radie på några hundra meter. Konstigt! Den nya lägenheten behöver inte totalrenoveras (skönt för Uffe!) utan det är "bara" köket och golven som ska fixas. Återkommer med mer information när jag får tillgång till lägenheten i februari. Nu gäller det bara att få den nuvarande såld.

God Jul & Gott Nytt År






jul






Ulfylva bloggen önskar alla nära och kära gott slut och gott nytt.


Till detta är jag nödd och tvungen!

Förra julen fick jag en ansiktsbehandling i julklapp och av många olika skäl blev det inte av att komma iväg förrän idag. I behandlingsrummet doftade det lavendel och Sofia hade tänt ljus och satt på behaglig musik. Efter att ha blivit nedbäddad i stolen så vidtog en orgie av insmörjningar och avtvättningar. Är man verkligen så smutsig? Eller är det möjligen åldern som gör att huden kräver både det ena och andra? I vilket fall som helst inbillar jag mig att jag ser 10 år yngre ut, åtminstone så länge jag låter bli att titta mig i spegeln. Och nog är det härligt och avkopplande att bli ompysslad en stund.
Undrar ni över rubriken? Jo, när jag satt där och var som mest avslappnad så kom verkligheten och kraven ifatt mig när Sofia sa att hon tyckte jag var dålig på att uppdatera bloggen. Får se hur länge det dröjer innan nästa uppdatering.
Tack Sofia, och God Jul


RSS 2.0